Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 26 oktober 2020

D66 Den Helder start nieuwe ronde grondwateronderzoek !

Zoals inmiddels al bijna twintig jaar houdt D66 Den Helder ook in 2020, gedurende de maanden november en december, een vragenronde in Den Helder om een overzicht te krijgen in de grond- en hemelwatersituatie in de stad. “Hiermee beogen wij in onze controlerende taak voor het gemeentelijk beleid te kunnen zien hoe effectief de genomen maatregelen tegen wateroverlast zijn, die al zijn genomen door het college”, zo meldt initiatiefnemer Frans Klut.

Het melden van wateroverlast kan door een e-mail te sturen waarin de volgende gegevens worden meegestuurd: Naam, adres, postcode, aard van de overlast. Meldingen kunnen worden gedaan per e-mail aan fc.klut@quicknet.nl of per telefoon 0655104514. In de eerste week van januari 2021 wordt dan weer de rapportage gepubliceerd en aangeboden aan het college van B&W.

Nieuwe ronde grondwateronderzoek Den Helder zoals verschenen op Den Helder Actueel 21 oktober 2020