Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 14 februari 2019

D66 zet Helderse Vallei in het Valentijns zonnetje

Zoals al vele jaren gebruikelijk is, deelde de afdeling Den Helder van D66 een Valentijnstaart uit. Dit keer werden de vrijwilligers van de Helderse Vallei in het Valentijns zonnetje gezet.

Gré de Vries en Hans Verhoef brachten op 14 februari 2019 stipt om 09:45 uur de valentijnstaarten, die enthousiast in ontvangst werden genomen en daarna met een lekker bakje koffie verorberd. “De vrijwilligers van de Helderse Vallei zijn een onmisbare schakel in natuur- en milieueducatie in Den Helder en omstreken. Het afgelopen jaar mocht de Helderse Vallei 80.000 bezoekers verwelkomen en daarbij zijn de vrijwilligers een onmisbare schakel naar een duurzaam Den Helder.”, aldus Verhoef.

Omdat het vandaag Valentijnsdag is stond de Helderse Vallei stil bij de hartenwensen die er zijn voor een groenere wereld. Ook D66 heeft haar wens voor een groenere en duurzame wereld bekendgemaakt. De komende periode staan er nog veel meer activiteiten op het programma en een bezoek aan de Helderse Vallei is zeker de moeite waard!