Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 23 mei 2017

Raar maar waar.

We zijn weer wat geld kwijt aan een project dat volgens ons gedoemd is om te mislukken.

In het raadsvoorstel tot het verstrekken van een voorbereidingskrediet staat dat het Stadhuis wordt gerenoveerd met de insteek om uit te komen op energielabel B. in de zelfde vergadering kwam het raadsvoorstel voorbij “Voorstel over verduurzaming gemeentelijk vastgoed” waarin wordt gesteld dat de ambitie is om 2030 het gemeentelijk vastgoed op energielabel A te krijgen.

 

Vreemd dat dit voorstel unaniem is aangenomen terwijl er nu al bekend is dat het stadhuis na de renovatie maximaal energielabel B zal hebben. Als de gemeente zelf niet aan de doelstellingen wil voldoen zoals verwoord in de beschrijving verduurzaming gemeentelijk vastgoed. Hoe kan het dan zo zijn dat we een voorbereidingskrediet verstrekken van 752.000 euro.

 

Inderdaad raar maar waar