Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 7 maart 2014

Plein XL: Helder(s)e Toekomst 7 maart 19.00 in studio 62 op Willemsoord

Plein XL is een netwerkorganisatie voor en door jongeren uit Den Helder. We werken samen aan verschillende projecten. Uit de ervaringen met jongeren in het afgelopen  jaar zien we dat jongeren actief willen meedenken over de kansen en bedreigingen van de stad. Ze voelen zich daardoor uitgedaagd en meer verbonden bij elkaar en bij Den Helder.
Op het moment verzamelen we concrete ideeën over de toekomst van jongeren in Den Helder.

Op basis daarvan presenteert Plein XL op 7 maart  het project Helder(s)e Toekomst. We presenteren een top 5 van meest genoemde ideeën over Den Helder aan de Helderse politiek, aan Helderse  ondernemers en aan de jongeren. Vervolgens gaan we op een interactieve manier aan de slag om te kijken hoe we gezamenlijk deze ideeën voor Den Helder kunnen realiseren.

Programma 7 maart
– Aanvang om 19.00 in studio 62 op Willemsoord 62
– Presentaties door jongeren over ideeën voor Den Helder omgezet in projecten
– Brainstormen met alle genodigden
– Politiek presenteert 2 minuten per partij
– Gastsprekers over netwerken en ondernemen
– Helderse muziek door Melanie Uijleman